ECHIPA NOASTRA

RUXANDRA DUMITRESCU – medic primar obstetrica-ginecologie, asistent universitar, supraspecializare in tratamentul infertilitatii cuplului si tehnici de reproducere umana asistata, competenta in ecografie, laparoscopie, histeroscopie.

AM AJUTAT 3.000 DE CUPLURI SA DEVINA PARINTI.

Si sa stiti ca nu e lucru usor. Stiinta si credinta in Dumnezeu mi-au dat puterea de a schimba destinul unor femei condamnate, aparent, la nefericirea de a avea un copil al lor.

Sunt Ruxandra Dumitrescu, medic primar in obstetrica-ginecologie, mama a doi copii minunati, fondator al Clinicii Fertilia Medical si va invit sa cititi pagina noastra de facebook, unde veti gasi informatii utile despre pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a va implini visul de a avea un copil.

Ca medic specialist in fertilizare in vitro, va asigur ca totul e posibil. Aveti insa nevoie de curaj si de un dram de rabdare, daca porniti la drum. La Fertilia gasiti servicii medicale complete , dar si cele mai potrivite sfaturi.

Nu mai amanati! IMPREUNA PUTEM DA VIATA CELUI MAI FRUMOS VIS. Trecerea timpului nu va va vindeca rana sufleteasca, insa curajul de a incerca v-ar putea schimba viata pentru totdeauna.

Va asteptam!

 1. August 31, 2015

  buna seara
  Ma numesc L. T., am 37 ani si as dori daca întreb cat costa un FIV??
  Dar un ICSI??
  Eu am avut doua cezariene , ultima in 2003 dupa care mi-am legat trompele . In 2012 am fost la Timisoara unde mi le-am dezlegat . Din pacate din 2013 ne tot chinuim SA facem bebe, Dar fara succes . Ne gandim la Vif !!!
  Multumim frumos

  • September 1, 2015

   Dupa datele pe care le-ati trimis, este suficient sa facem FIV. Cost procedura 2.300 euro.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site optimizat de Seopack.ro

2016 © Copyright - Fertilia, Clinica Fertilizare in Vitro

Urgente medicale        +4 021.311.22.11