ECHIPA NOASTRA

RUXANDRA DUMITRESCU – medic primar obstetrica-ginecologie, asistent universitar, supraspecializare in tratamentul infertilitatii cuplului si tehnici de reproducere umana asistata, competenta in ecografie, laparoscopie, histeroscopie.

AM AJUTAT 3.000 DE CUPLURI SA DEVINA PARINTI.

Si sa stiti ca nu e lucru usor. Stiinta si credinta in Dumnezeu mi-au dat puterea de a schimba destinul unor femei condamnate, aparent, la nefericirea de a avea un copil al lor.

Sunt Ruxandra Dumitrescu, medic primar in obstetrica-ginecologie, mama a doi copii minunati, fondator al Clinicii Fertilia Medical si va invit sa cititi pagina noastra de facebook, unde veti gasi informatii utile despre pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a va implini visul de a avea un copil.

Ca medic specialist in fertilizare in vitro, va asigur ca totul e posibil. Aveti insa nevoie de curaj si de un dram de rabdare, daca porniti la drum. La Fertilia gasiti servicii medicale complete , dar si cele mai potrivite sfaturi.

Nu mai amanati! IMPREUNA PUTEM DA VIATA CELUI MAI FRUMOS VIS. Trecerea timpului nu va va vindeca rana sufleteasca, insa curajul de a incerca v-ar putea schimba viata pentru totdeauna.

Va asteptam!

 1. August 31, 2015

  buna seara
  Ma numesc L. T., am 37 ani si as dori daca întreb cat costa un FIV??
  Dar un ICSI??
  Eu am avut doua cezariene , ultima in 2003 dupa care mi-am legat trompele . In 2012 am fost la Timisoara unde mi le-am dezlegat . Din pacate din 2013 ne tot chinuim SA facem bebe, Dar fara succes . Ne gandim la Vif !!!
  Multumim frumos

  • September 1, 2015

   Dupa datele pe care le-ati trimis, este suficient sa facem FIV. Cost procedura 2.300 euro.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site optimizat de Seopack.ro

2016 © Copyright - Fertilia, Clinica Fertilizare in Vitro

Urgente medicale        +4 021.311.22.11

Programul GRATUIT de Fertilizare In Vitro

Programul GRATUIT de Fertilizare In Vitro
asigurat de PRIMARIA BUCURESTI

Clinica Fertilia deschide programul de inscrieri pentru PROGRAMUL GRATUIT de Fertilizare In Vitro asigurat de PRIMARIA CAPITALEI din data de 5 iunie ,orele 16.00.

Pacientii cu domiciliul in Bucuresti si asigurati medical in sistemul national CNAS -CSMB pot beneficia de VOUCHER GRATUIT in valoare de 9200 lei pentru procedura de fertilizare si de 4600 lei pentru tratament, sume alocate ca sprijin de catre Primaria Bucuresti.

Inscrierea are scopul de a va elibera adeverinta medicala care sa stabileasca indicatia dvs .medicala pt fertilizare in vitro.

Asteptam mail cu analizele concludente pentru indicatia de fertilizare in vitro ( daca le-ati efectuat) la adresa contact@fertilia.ro sau programare pentru evaluare medicala la telefon 0742066952.

Aceste demersuri va permit eliberarea de catre Clinia Fertilia a adeverintei necesare inscrierii pe site ul Primariei Bucuresti.

Clinica Fertilia
Str Popa Nan 111-113, sector 3, Bucuresti
www.fertilia.ro

Inchide aceasta fereastra.