Puţini ştiu prin ce trebuie să treacă un cuplu infertil pentru a avea un copil. Iar dacă ştiu, cu siguranţă le este greu să îşi imagineze exact ceea ce simt cei doi. Ani de tratamente, proceduri invazive, incercări, încercari şi alte incercări, discuţii şi secrete în familie, sentimente de vinovăţie, costuri. 3 ani, 6 ani, chiar şi 14 ani de încercări care te consumă fizic, psihic si financiar. Aceste cupluri merită toată admiraţia şi suportul pentru “încăpăţânarea”cu care îşi doresc să aducă pe lume un copil, să îl iubească şi să îl crească cât mai bine.

Pentru aceste cupluri noi credem că merită orice efort de popularizare a problemei infertilităţii şi de normalizare a răspunsului întregii societăţi faţă de acest subiect. Nu este o ruşine să nu poţi avea un copil şi să recurgi la soluţii specifice reproducerii asistate! Este însă greu să găseşti material genetic bun şi să primeşti în acelaşi timp înţelegere în familie!

Ne face astfel mare plăcere să invităm publicul să vadă, să râdă şi să pătrundă dincolo de noul film al lui Tudor Giurgiu, “Despre oameni şi melci”.

Ne bucurăm să susţinem cinematografia românească şi să facem în acelaşi timp un pas cât de mic pentru minţi mai deschise, spune dr. Ruxandra Dumitrescu, director medical al clinicii Fertilia.

Sunt multe obstacole pe care cuplurile infertile trebuie să le depăşească. Dacă pe cele medicale noi reuşim să le rezolvăm în cea mai mare parte cu tehnologiile moderne pe care le aplicăm, cu aparatura de ultimă oră sau pur şi simplu cu o anamneză foarte corectă împotriva obstacolelor care ţin de prejudecăţi sau de lipsa materialului genetic avem nevoie de o altfel de luptă. Reuşim să obţinem o sarcină perfectă lucrând numai cu o parte de spermatozoid, dar nu putem obţine nimic pentru un cuplu presat de cutume sociale absurde, adaugă dr. Ruxandra Dumitrescu.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site optimizat de Seopack.ro

2016 © Copyright - Fertilia, Clinica Fertilizare in Vitro

Urgente medicale        +4 021.311.22.11