Fertilia are în acest moment singurul laser pentru PGD din România. Este un echipament de ultimă oră care, împreună cu profesionalismul echipei de embriologi şi medici ultraspecializaţi în tratarea infertilităţii, permite obţinerea unor rezultate remarcabile.

Laserul completează un laborator de embriologie care cuprinde şi incubator pentru blastocist, ceea ce înseamnă că embrionii stau 5 zile în acest mediu, apoi se transferă ca blastocist, rezultând o rată mai mare de succes.

» se evită naşterea copiilor cu sindroame genetice, cu malformaţii. Putem depista precoce defecte genetice la femeile cu avort spontan repetat sau infertilitate.

» creşte calitatea alegerii embrionului în vederea creşterii ratei de succes la FIV. Permite evaluarea genetică prin prelevarea unui fragment din embrion care este studiat din punct de vedere genetic. Astfel, se vor transfera în uter doar embrionii cei mai sănătoşi, care au cea mai mare rată de succes şi care dau naştere unor copii perfecţi.

» laserul evidenţiază spermatozoizii vii dar imobili, care pot fi folosiţi pentru ICSI. Astfel nu mai este necesară recurgerea la donator, iar laboratorul va folosi celulele masculine. Partea importantă pentru formarea embrionului este în piesa intermediară, deci chiar dacă spermatozoidul pare malformat sau incomplet, daca se mişcă sub laser, este viabil, deci poate fecunda. (un spermatozoid cuprinde cap, piesa intermediara şi coada). În piesa intermediară este ADN, adică materialul genetic. De această parte este nevoie pentru fecundaţie.

 1. November 7, 2014

  Buna ziua! As dori sa stiu cat costa analiza cu laser a embrionului pt depistarea bolii genetice, mentionez ca sotul meu sufera de distrofie musculara Becker . multumesc

  • November 10, 2014

   Procedura de laborator pt PGD( diagnostic genetic preimplantare) costa 1.100 euro la care se adauga testul genetic. Daca ne trimiteti un mail cu analiza genetica a sotului, va putem informa asupra costului total.

 2. June 23, 2015

  Am auzit recomandari bune despre fertilia.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site optimizat de Seopack.ro

2016 © Copyright - Fertilia, Clinica Fertilizare in Vitro

Urgente medicale        +4 021.311.22.11