NATURALfertil – program oferit pacientelor infertileNaturalfertil - Program Fertilia

 

NATURALfertil este un program oferit pacientelor infertile care aleg calea naturala de tratament, diferit de cel clasic medicamentos (alopat).

Prin acest program, Fertilia recomanda un protocol de produse complet naturale, care vor regla sinteza hormonala si care vor normaliza functia ovarelor, trompelor si uterului.

Fiecare cuplu va fi atent evaluat si diagnosticat, cu scopul de a alege terapia naturala cea mai eficienta pentru persoanele respective.

Este extrem de important sa identificam toate cauzele posibile ale infertilitatii si sa le putem trata complet natural. Pacientii pot prezenta analize, teste si investigatii efectuate anterior in alte clinici.

Programul dureaza 3 luni si se adreseaza pacientelor tinere, pentru care nu sunt imperios necesare proceduri urgente de reproducere umana asistata (inseminare, fertilizare in vitro). Terapia naturala in infertilitate actioneaza prin autoreglarea genitala, iar efectele pozitive si aparitia sarcinii apar in 3-4 luni de la initierea aestei terapii naturale.

Explicatia acestei durate de latenta este data de perioada de 150 de zile de evolutie a unui folicul primordial pana la stadiul de folicul ovulator.Evolutia foliculului primordial

Deci, de fapt, noi pregatim organismul pe toata perioada de dezvoltare a ovocitului.

Echipa medicala impreuna cu cei doi parteneri va stabili, pe baza rezultatelor analizelor, indicatia de terapie naturala, mixta natural-alopata sau doar alopata, in functie de varsta si istoric medical.

Rezultatele se evalueaza de 2 ori in timpul programului de catre echipa formata de medic ginecolog si medic naturopat.

Dr. Ruxandra Dumitrescu

Site optimizat de Seopack.ro

2016 © Copyright - Fertilia, Clinica Fertilizare in Vitro

Urgente medicale        +4 021.311.22.11