NATURALfertil – program oferit pacientelor infertileNaturalfertil - Program Fertilia

 

NATURALfertil este un program oferit pacientelor infertile care aleg calea naturala de tratament, diferit de cel clasic medicamentos (alopat).

Prin acest program, Fertilia recomanda un protocol de produse complet naturale, care vor regla sinteza hormonala si care vor normaliza functia ovarelor, trompelor si uterului.

Fiecare cuplu va fi atent evaluat si diagnosticat, cu scopul de a alege terapia naturala cea mai eficienta pentru persoanele respective.

Este extrem de important sa identificam toate cauzele posibile ale infertilitatii si sa le putem trata complet natural. Pacientii pot prezenta analize, teste si investigatii efectuate anterior in alte clinici.

Programul dureaza 3 luni si se adreseaza pacientelor tinere, pentru care nu sunt imperios necesare proceduri urgente de reproducere umana asistata (inseminare, fertilizare in vitro). Terapia naturala in infertilitate actioneaza prin autoreglarea genitala, iar efectele pozitive si aparitia sarcinii apar in 3-4 luni de la initierea aestei terapii naturale.

Explicatia acestei durate de latenta este data de perioada de 150 de zile de evolutie a unui folicul primordial pana la stadiul de folicul ovulator.Evolutia foliculului primordial

Deci, de fapt, noi pregatim organismul pe toata perioada de dezvoltare a ovocitului.

Echipa medicala impreuna cu cei doi parteneri va stabili, pe baza rezultatelor analizelor, indicatia de terapie naturala, mixta natural-alopata sau doar alopata, in functie de varsta si istoric medical.

Rezultatele se evalueaza de 2 ori in timpul programului de catre echipa formata de medic ginecolog si medic naturopat.

Dr. Ruxandra Dumitrescu

Site optimizat de Seopack.ro

2016 © Copyright - Fertilia, Clinica Fertilizare in Vitro

Urgente medicale        +4 021.311.22.11

Programul GRATUIT de Fertilizare In Vitro

Programul GRATUIT de Fertilizare In Vitro
asigurat de PRIMARIA BUCURESTI

Clinica Fertilia deschide programul de inscrieri pentru PROGRAMUL GRATUIT de Fertilizare In Vitro asigurat de PRIMARIA CAPITALEI din data de 5 iunie ,orele 16.00.

Pacientii cu domiciliul in Bucuresti si asigurati medical in sistemul national CNAS -CSMB pot beneficia de VOUCHER GRATUIT in valoare de 9200 lei pentru procedura de fertilizare si de 4600 lei pentru tratament, sume alocate ca sprijin de catre Primaria Bucuresti.

Inscrierea are scopul de a va elibera adeverinta medicala care sa stabileasca indicatia dvs .medicala pt fertilizare in vitro.

Asteptam mail cu analizele concludente pentru indicatia de fertilizare in vitro ( daca le-ati efectuat) la adresa contact@fertilia.ro sau programare pentru evaluare medicala la telefon 0742066952.

Aceste demersuri va permit eliberarea de catre Clinia Fertilia a adeverintei necesare inscrierii pe site ul Primariei Bucuresti.

Clinica Fertilia
Str Popa Nan 111-113, sector 3, Bucuresti
www.fertilia.ro

Inchide aceasta fereastra.