De ce e necesară stimularea ovariană?
Aţi luat decizia unei fertilizări asistate împreună cu medicul supraspecializat în acest domeniu?

Indiferent de tehnica de reproducere umană asistată, veţi trece prin stimulare ovariană.
Această procedură presupune medicaţie, care are ca scop ovulaţia multiplă. Astfel, se obţin mai multe ovocite (celule reproducătoare feminine) decât în timpul unui ciclu normal.

Odată apărute, aceste celule vor fi extrase printr-o minimă intervenţie (cu anestezie) şi apoi stocate în laborator.

Şi astfel creşte rata de implantare în cadrul fertilizării in vitro. Cu alte cuvinte, e posibil să vă fie implantaţi 2 sau 3 embrioni.

Medicaţia necesară în stimularea ovariană nu are efecte pe termen lung. De asemenea, nu are riscuri pentru creier, inimă şi alte organe vitale şi nici riscuri pentru aparatul genital feminin.

Specialiştii însă nu iau în calcul mai mult de 3-4 stimulări ovariene. Dacă în cursul acestora, nu s-au obţinut celule reproducatoare de calitate, daca nu au rezultat embrioni de calitate, singura soluţie este să apelaţi la o donatoare de ovocite.

Datele despre medicaţia recomandată în scopul stimulării ovariene au fost strânse în permamenţă din anul 1974, când a fost conceput primul copil ‘’în eprubetă’’.

De atunci, au trecut 40 de ani.

Feţii care se formează în laborator au parte de condiţiile din organismul mamei, aceleaşi condiţii în privinţa cantităţii de oxigen, de dioxid de carbon, aceleaşi condiţii de temperatură.

Timpul scurs de la apariţia primului copil conceput în laborator a arătat ca feţii formaţi in vitro (în laborator) nu au riscuri de malformaţii mai mari decât orice alt copil conceput pe cale naturală.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site optimizat de Seopack.ro

2016 © Copyright - Fertilia, Clinica Fertilizare in Vitro

Urgente medicale        +4 021.311.22.11

Programul GRATUIT de Fertilizare In Vitro

Programul GRATUIT de Fertilizare In Vitro
asigurat de PRIMARIA BUCURESTI

Clinica Fertilia deschide programul de inscrieri pentru PROGRAMUL GRATUIT de Fertilizare In Vitro asigurat de PRIMARIA CAPITALEI din data de 5 iunie ,orele 16.00.

Pacientii cu domiciliul in Bucuresti si asigurati medical in sistemul national CNAS -CSMB pot beneficia de VOUCHER GRATUIT in valoare de 9200 lei pentru procedura de fertilizare si de 4600 lei pentru tratament, sume alocate ca sprijin de catre Primaria Bucuresti.

Inscrierea are scopul de a va elibera adeverinta medicala care sa stabileasca indicatia dvs .medicala pt fertilizare in vitro.

Asteptam mail cu analizele concludente pentru indicatia de fertilizare in vitro ( daca le-ati efectuat) la adresa contact@fertilia.ro sau programare pentru evaluare medicala la telefon 0742066952.

Aceste demersuri va permit eliberarea de catre Clinia Fertilia a adeverintei necesare inscrierii pe site ul Primariei Bucuresti.

Clinica Fertilia
Str Popa Nan 111-113, sector 3, Bucuresti
www.fertilia.ro

Inchide aceasta fereastra.