Cauzele infertilității – de ce nu rămân însărcinată?

De ce nu rămân însărcinată?

Dacă v-ați pus deja această întrebare, pasul următor e să consultați un medic specialist.

Nu trebuie să vă îngrijorați, ci doar să faceți câteva investigații de rutină în urma cărora medicul va putea să vă propună o soluție.

Cauzele infertilității

Cauzele pentru care o femeie nu reușește să conceapă un copil după șase luni de contact sexual neprotejat sunt variate. După această perioadă se poate considera că există o problemă de fertilitate. Dereglările menstruale, endometrioza, infecțiile genitale, existența unui fibrom sau a mai multor formațiuni fibroide, ovarele polichistice, imunitatea scăzuta, defectele congenitale ale colului uterin sau vârsta mamei – toate acestea sunt doar o parte dintre cel mai des întâlnite cauze ale infertilității feminine.

Indiferent de cauza infertilității, știința și tehnologia au evoluat, prin urmare dorința de a avea un copil poate fi împlinită în marea majoritate a cazurilor, cu ajutorul specialiștilor în fertilitate de la clinica noastră.

Clinica Fertilia vă așteaptă cu aparatură de ultimă generație cu ajutorul căreia puteți transforma în realitate visul de a fi părinți.