Diagnostic al infertilitatii in 2 pasi

Diagnostic al infertilitatii in 2 pasi (in doar 2 vizite medicale)

FERTILIA ofera pacientilor infertili un protocol complex de investigatii, teste si analize medicale, care poate stabili cauza exacta a infertilitatii in cel mai scurt timp (2 vizite medicale cu un interval de 10-14 zile). De fapt, durata investigatiilor este echivalenta cu ciclul menstrual (durata medie 28 zile), timp in care cuplul infertil va efectua 2 vizite medicale care vor stabili diagnosticul complet si precis.

Protocolul de diagnostic utilizat de FERTILIA este stabilit de Asociatia Americana a Medicilor Obstetrica – Ginecologie (ACOG).

De multe ori, prin consultatiile la ginecologi obisnuiti, cuplurile infertile consuma timp pretios in testari irelevante, care nu stabilesc, chiar dupa ani de zile, diagnosticul infertilitatii. Recomandarea medicala este de a evita amanarea diagnosticului si a tratamentului infertilitatii, varsta celor doi parteneri fiind extrem de importanta pentru rata de aparitie a sarcinii.

FERTILIA ofera aceasta optiune, in sprijinul cuplurilor infertile, pentru a minimiza durata stabilirii diagnosticului si a creste rata de succes pentru aparitia sarcinii.

TIMPUL ESTE PRETIOS! NU IL IROSITI CU MULTIPLE VIZITE MEDICALE INUTILE!