Sfaturile medicale obținute prin intermediul consilierii online prin video-call nu înlocuiesc consultul fizic medical de specialitate. Utilizatorii sunt sfătuiți să nu-și fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate prin intermediul telemedicinei, deoarece acestea reprezintă metode alternative și temporare de îngrijire și tratament și nu reprezintă un diagnostic medical finalizat. Pentru stabilirea unui diagnostic medical de certitudine este necesară consultarea fizică a persoanei în cauză de către un medic specialist în spațiile autorizate în acest scop ale Clinicii Fertilia ( Sapiens Medical Center SRL)

Consultația prin video-call dorește să ofere informații profesionale și răspunsuri la întrebările dumneavoastră în perioada pandemiei cu CoVid-19, care atrage după sine un deficit major de servicii medicale îninstituțiile sanitare. Este important de subliniat faptul ca informațiile obținute prin intermediul acestei metode de comunicare online cu medicul specialist au un caracter suplimentar și în nici un caz nu pot substitui recomandările conferite de medicii care fac un consult clinic în cazul dumneavoastră. Scopul acestui videocall este acela de a vă furniza sfaturi medicale generale specializate. Această metodă de comunicare prin intermediul telemedicinei trebuie utilizată doar în scopul obținerii de informații generale pentru întelegerea, stabilizarea și posibila ameliorare a stării dumneavoastră de sănătate.

Informațiile și sfaturile furnizate de medic prin video-call trebuie privite ca simple informări și nu ca analize sau prescripții medicale finale. Sfaturile echipei noastre medicale sunt oferite exclusiv pe baza simptomelor pe care dumneavoastră le descrieți și pe baza investigațiilor medicale pe care le dețineți.

Datorită acestui aspect, trebuie să vă asumați faptul că o descriere inexactă sau incorectă sau incompletă a stării dumneavoastră de sănătate și simptomelor pe care le prezentați poate să determine o interpretare medicală indusă în eroare și discordanțe între sugestiile medicale oferite și starea dumneavoastră reală.

Feedback-ul și răspunsurile oferite prin intermediul consilierii online cu video-call sunt doar de natură informativă și educatională și nu pot fi în nici un moment considerate, în nicio circumstanță, ca fiind echivalentele unor consultații fizice sau a unor analize medicalede specialitate. Datorită modului intrinsec în care funcționează comunicațiile prin intermediul internetului și a limitărilor acestora, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă.

Prin urmare, informațiile medicale ilustrate online nu trebuie folosite ca alternativă a consultului medical fizic realizat în persoană de către un medic specialist. Clinica Fertilia ( Sapiens Medical Center SRL) și toti colaboratorii săi ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul serviciului nostru de telemedicină nu pot fi considerați răspunzători pentru niciun prejudiciu / pierdere / eroare de orice fel.

Orice consult online trebuie urmat de o consultatie in cabinetul de specialitate pentru a putea emite reteta sau alte acte medicale oficiale.

Consultatia poate fi urmata de recomandarea unei liste de analize care pot fi efectuate in clinici apropiate de domiciliul pacientului. Rezultatele acestor analize vor fi interpretate, apoi, online de medicul specialist din cadrul Clinicii Fertilia ( Sapiens Medical Center SRL)

TARIFE ȘI PLĂȚI
1. Timpul alocat de către medic pentru fiecare video-call poate varia între 20-40 minute, în functie de specificul fiecărei situații în parte, de gradul de discuții și de complexitatea recomandarilor necesare pentru fiecare caz în parte.
2. Onorariul consilierii medicale prin video-call este afișat pe pe pagina dedicata telemedicinii și se va achita conform programării și a informațiilor furnizate de către pacient clinicii.
3. Restituirea sumei care corespundeonorariului consilierii medicale online se poate efectua doar în cazul în care anunțati anularea programării cu 24 ore înainte de data acesteia, în scris la ………….. sau prin sms la 0724 500 020 și/sau telefonic la 0742 066952. Termenul de restituire a onorariului este de 10 zile lucrătoare, în orice altă situație prin care beneficiarul nu a anunțat sau nu a anulat înainte de 24 ore de la data programării, costul consultului nu poate fi returnat.

LIMITAREA RĂSPUNDERII
Clinica Fertilia nu oferă niciun fel de garanții sau răspundere pentru informațiile sau tratamentele recomandate prin intermediul spațiului online, ele fiind doar în scop informativ și neavând certitudine de diagnostic final în lipsa unui contact direct cu pacientul în spațiile destinate consultațiilor de specialitate și autorizate în acest sens.

Prin efectuarea plății onorariului, sunteți de acord să oferiți clinicii Fertilia , (SC SAPIENS MEDICAL CENTER SRL ) și colaboratorilor / angajaților acestora datele mele personale în condițiile art. 6, litera a), f) raportat la art. 7 și art. 9 alin 2 litera H) și alin 3) din Regulamentul UE 679/2016 înscopuri legate de medicina preventivă, de stabilirea unui diagnostic medical, de furnizare a asistenței și a tratamentelor medicale, de gestionare a sistemelor și serviciilor de sănătate, pentru analize statistice ale clinicii cu privire la diagnostice, tratamente, încasări, efectuate atât în scopul creșterii calității serviciilor Clinicii, cât și în scopuri de interes public în domeniul sănătăți, pentru a primi mesaje cu privire la data și ora programărilor, informal cu privirela tratamentele propuse, efectuate, prețuri, plăți și orice alte detalii care se referă la planul de tratament, pe durata tratamentului, pentru a primi materiale informative generale, educative de la Clinică cu privire la noi tratamente, tehnologii, proceduri medicale inovative. Declarați că ați luat la cunoștință astfel că entitatea Fertilia(SC SAPIENS MEDICAL CENTER SRL ) respectă și implementează normele GDPR de protecție a datelor personale.

Programare online

septembrie 2023
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
octombrie 2023
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
octombrie 2023
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Ne pasă, suntem profesioniști și ne asumăm răspunderea! Prin programul cash back ne obligăm să returnăm bani cuplurilor care fac trei proceduri FIV fără succes în decursul unui an.